error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hubertushove B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Hubertushove B.V. uit Roosendaal.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Hubertushove B.V. is een notaris uit Roosendaal. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20125265.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hubertushove B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Hubertushove B.V.
  • Hubertusdonk 15, 4707TH Roosendaal
Branche
Notaris
KVK
20125265
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-04-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen