error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hubertushove Beheer B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Hubertushove Beheer B.V. uit Roosendaal.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hubertushove Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Hubertushove Beheer B.V.

Hubertushove Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Roosendaal. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20125264.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Hubertushove Beheer B.V.
  • Hubertusdonk 15, 4707TH Roosendaal
Branche
Notaris
KVK
20125264
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-04-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen