error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Hornberg Holding B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Hornberg Holding B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Hornberg Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Hornberg Holding B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30227770.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Hornberg Holding B.V.
  • Jachthavenweg 121, 1081KM Amsterdam
  • 020-6789673
Branche
Notaris
KVK
30227770
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-06-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen