error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hoogesteijn & Potma Notariaat de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Hoogesteijn & Potma Notariaat uit Haarlem. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Hoogesteijn & Potma Notariaat is een notaris uit Haarlem. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34380248.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hoogesteijn & Potma Notariaat of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Hoogesteijn & Potma Notariaat
Branche
Notaris
KVK
34380248
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2007
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen