error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hooge der AA B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Hooge der AA B.V. uit Middelharnis. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Hooge der AA B.V.

Hooge der AA B.V. is een notaris gevestigd in Middelharnis. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 23063799.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hooge der AA B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Hooge der AA B.V.
Branche
Notaris
KVK
23063799
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-1990
Medewerkers
18

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen