Is Honingen B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Honingen B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Honingen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Honingen B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27139181.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.