error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Honingen B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Honingen B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Honingen B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27139181.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Honingen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Honingen B.V.
Branche
Notaris
KVK
27139181
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen