error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Holtman Notarissen B.V. een goede partner. Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Holtman Notarissen B.V. uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Holtman Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Holtman Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Utrecht. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30141982.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Holtman Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
30141982
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-05-1997
Medewerkers
19

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen