error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Holtman Notarissen B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Holtman Notarissen B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Holtman Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Utrecht. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30141982.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Holtman Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Holtman Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
30141982
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-05-1997
Medewerkers
19

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen