Is Holtman Lottijn B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Holtman Lottijn B.V. uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Holtman Lottijn B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62089498.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Holtman Lottijn B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.