error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Holtman Lottijn B.V. een goede partner. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Holtman Lottijn B.V. uit Utrecht.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Holtman Lottijn B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62089498.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Holtman Lottijn B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Holtman Lottijn B.V.
  • Koningslaan 62, 3583GP, Utrecht
  • 030 2280009
Branche
Notaris
KVK
62089498
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-12-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen