error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Holtman Lottijn B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Holtman Lottijn B.V. uit Utrecht.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Holtman Lottijn B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Holtman Lottijn B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62089498.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Holtman Lottijn B.V.
  • Koningslaan 62, 3583GP Utrecht
  • 030 2280009
Branche
Notaris
KVK
62089498
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-12-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen