Is Hölscher & Davids notarissen B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Hölscher & Davids notarissen B.V. uit Almelo.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Hölscher & Davids notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Hölscher & Davids notarissen B.V.

Hölscher & Davids notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Almelo. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8196129.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.