error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Holland & Van der Woude notarissen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Holland & Van der Woude notarissen uit Roden. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Holland & Van der Woude notarissen is een notaris gevestigd in Roden. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1156345.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Holland & Van der Woude notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Holland & Van der Woude notarissen
Branche
Notaris
KVK
1156345
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen