Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Holique B.V. een goede partner.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier staat alle informatie van Holique B.V. uit Apeldoorn. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Holique B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Holique B.V. is een notaris gevestigd in Apeldoorn. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8081383.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.