error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Holique B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je alles van Holique B.V. uit Apeldoorn. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Holique B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Holique B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08081383.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Holique B.V.
  • Generaal Van Heutszlaan 116, 7316CK, Apeldoorn
  • 055-5226074
Branche
Notaris
KVK
8081383
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen