error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Holdinga Matthijssen Kraak B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Holdinga Matthijssen Kraak B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Holdinga Matthijssen Kraak B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56581149.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Holdinga Matthijssen Kraak B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Holdinga Matthijssen Kraak B.V.
  • Apollolaan 153, 1077AS, Amsterdam
  • 020 3052600
Branche
Notaris
KVK
56581149
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-2012
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen