error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Holdinga Matthijssen Kraak B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Holdinga Matthijssen Kraak B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Holdinga Matthijssen Kraak B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Holdinga Matthijssen Kraak B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56581149.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Holdinga Matthijssen Kraak B.V.
  • Apollolaan 153, 1077AS Amsterdam
  • 020 3052600
Branche
Notaris
KVK
56581149
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-2012
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen