Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Holdinga Matthijssen Kraak B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alle informatie van Holdinga Matthijssen Kraak B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Holdinga Matthijssen Kraak B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Holdinga Matthijssen Kraak B.V.

Holdinga Matthijssen Kraak B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56581149.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract