error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Holding mr R.B. van der Horst B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Holding mr R.B. van der Horst B.V. uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Holding mr R.B. van der Horst B.V. is een notaris uit Hendrik-Ido-Ambacht. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24314489.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Holding mr R.B. van der Horst B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Holding mr R.B. van der Horst B.V.
Branche
Notaris
KVK
24314489
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1998
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen