Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Holding mr R.B. van der Horst B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Holding mr R.B. van der Horst B.V. uit Hendrik-Ido-Ambacht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Holding mr R.B. van der Horst B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Holding mr R.B. van der Horst B.V. is een notaris gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24314489.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.