Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Holadebola B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Holadebola B.V. uit Rotterdam.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Holadebola B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Holadebola B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24299654.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte