error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hoge van Gerven Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Hoge van Gerven Notarissen uit Nijmegen.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Hoge van Gerven Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Hoge van Gerven Notarissen is een notaris uit Nijmegen. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09214620.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Hoge van Gerven Notarissen
Branche
Notaris
KVK
09214620
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1842
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen