error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Hoge Neersche B.V. een juiste keuze. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Hoge Neersche B.V. uit Rijsbergen.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hoge Neersche B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Hoge Neersche B.V. is een notaris gevestigd in Rijsbergen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 23093078.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Hoge Neersche B.V.
  • Hellegatweg 15, 4891ST, Rijsbergen
Branche
Notaris
KVK
23093078
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen