error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hoge Neersche B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Hoge Neersche B.V. uit Rijsbergen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Hoge Neersche B.V. is een notaris kantoor uit Rijsbergen. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 23093078.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hoge Neersche B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Hoge Neersche B.V.
  • Hellegatweg 15, 4891ST Rijsbergen
Branche
Notaris
KVK
23093078
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen