error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Hofsteenge & Wesseling Notarissen Hengelo Vof. een juiste keuze. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alles van Hofsteenge & Wesseling Notarissen Hengelo Vof. uit Hengelo. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Hofsteenge & Wesseling Notarissen Hengelo Vof. is een notaris kantoor gevestigd in Hengelo. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70631131.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hofsteenge & Wesseling Notarissen Hengelo Vof. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Hofsteenge & Wesseling Notarissen Hengelo Vof.
  • Wolter ten Catestraat 56, 7551HZ, Hengelo
  • 074-2042000
Branche
Notaris
KVK
70631131
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
10-10-2017
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen