error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat een overzicht van Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V. uit Sint Nicolaasga. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V. is een notaris gevestigd in Sint Nicolaasga. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1140373.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V.
Branche
Notaris
KVK
1140373
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2008
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen