Is Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V. uit Sint Nicolaasga. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V.

Hoekstra&Partn. Notarissen St. Nicolaasg B.V. is een notaris kantoor uit Sint Nicolaasga. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1140373.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.