Is Hoekstra & Partners Notarissen Groningen B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je een overzicht van Hoekstra & Partners Notarissen Groningen B.V. uit Groningen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Hoekstra & Partners Notarissen Groningen B.V. is een notaris uit Groningen. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1131789.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hoekstra & Partners Notarissen Groningen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.