Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Hoekstra & Partners Notarissen Groningen B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alle informatie van Hoekstra & Partners Notarissen Groningen B.V. uit Groningen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hoekstra & Partners Notarissen Groningen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Hoekstra & Partners Notarissen Groningen B.V. is een notaris uit Groningen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1131789.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract