error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hoekstra & Partners Notaris. Leeuwarden B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Hoekstra & Partners Notaris. Leeuwarden B.V. uit Leeuwarden. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hoekstra & Partners Notaris. Leeuwarden B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Hoekstra & Partners Notaris. Leeuwarden B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Leeuwarden. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 61796662.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Hoekstra & Partners Notaris. Leeuwarden B.V.
Branche
Notaris
KVK
61796662
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-2014
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen