Is Hoekens Beheer B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Hoekens Beheer B.V. uit Leeuwarden.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hoekens Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Hoekens Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Leeuwarden. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54359058.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.