Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Hobbelink & Buitink een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Hobbelink & Buitink uit Winterswijk.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hobbelink & Buitink of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Hobbelink & Buitink is een notaris kantoor uit Winterswijk. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9192975.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.