error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hobbelink & Buitink de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Hobbelink & Buitink uit Winterswijk. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Hobbelink & Buitink

Hobbelink & Buitink is een notaris uit Winterswijk. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9192975.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hobbelink & Buitink of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Hobbelink & Buitink
Branche
Notaris
KVK
9192975
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-2006
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen