error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is H.N.G. Moormann Beheer B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van H.N.G. Moormann Beheer B.V. uit Bennekom. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? H.N.G. Moormann Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

H.N.G. Moormann Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bennekom. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18067294.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

H.N.G. Moormann Beheer B.V.
  • Langhoven 7, 6721SR, Bennekom
  • 0318-418604
Branche
Notaris
KVK
18067294
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen