error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is H.N.G. Moormann Beheer B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van H.N.G. Moormann Beheer B.V. uit Bennekom. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? H.N.G. Moormann Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

H.N.G. Moormann Beheer B.V. is een notaris uit Bennekom. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18067294.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

H.N.G. Moormann Beheer B.V.
  • Langhoven 7, 6721SR Bennekom
  • 0318-418604
Branche
Notaris
KVK
18067294
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen