Is Himaneau Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alles van Himaneau Praktijk B.V. uit Spijkenisse. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Himaneau Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Himaneau Praktijk B.V.

Himaneau Praktijk B.V. is een notaris uit Spijkenisse. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24406444.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.