error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Himaneau Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Himaneau Praktijk B.V. uit Spijkenisse. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Himaneau Praktijk B.V. is een notaris uit Spijkenisse. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24406444.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Himaneau Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Himaneau Praktijk B.V.
  • Jan Campertlaan 10, 3201AX, Spijkenisse
  • 0181-632022
Branche
Notaris
KVK
24406444
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-12-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen