Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Hilmaranca Holding B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Hilmaranca Holding B.V. uit Apeldoorn.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hilmaranca Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Hilmaranca Holding B.V.

Hilmaranca Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Apeldoorn. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53420586.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.