Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Hilmaranca B.V. een juiste keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van Hilmaranca B.V. uit Apeldoorn. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Hilmaranca B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Hilmaranca B.V. is een notaris uit Apeldoorn. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 53420780.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.