Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Hilgen Netwerk Notarissen een goede partner.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Hilgen Netwerk Notarissen uit Leens.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hilgen Netwerk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Hilgen Netwerk Notarissen

Hilgen Netwerk Notarissen is een notaris uit Leens. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55240240.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.