error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hilgen Netwerk Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Hilgen Netwerk Notarissen uit Leens. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Hilgen Netwerk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Hilgen Netwerk Notarissen is een notaris uit Leens. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55240240.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Hilgen Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
55240240
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen