Is Hiëronymus B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Hiëronymus B.V. uit Goes. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hiëronymus B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Hiëronymus B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Goes. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20151748.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.