error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is H.H. Harleman Praktijk B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van H.H. Harleman Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

H.H. Harleman Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34346739.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? H.H. Harleman Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

H.H. Harleman Praktijk B.V.
  • Strawinskylaan 10, 1077XZ, Amsterdam
  • 020-5040050
  • hugo.harleman@hartman-lmh.nl
Branche
Notaris
KVK
34346739
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen