Is H.H. Harleman Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat een overzicht van H.H. Harleman Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? H.H. Harleman Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

H.H. Harleman Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34346739.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract