error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is H.H. Harleman Praktijk B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over H.H. Harleman Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? H.H. Harleman Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

H.H. Harleman Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34346739.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

H.H. Harleman Praktijk B.V.
  • Strawinskylaan 10, 1077XZ Amsterdam
  • 020-5040050
  • hugo.harleman@hartman-lmh.nl
Branche
Notaris
KVK
34346739
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen