Is Het Zijper Notariskantoor B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Het Zijper Notariskantoor B.V. uit Schagerbrug.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het Zijper Notariskantoor B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Het Zijper Notariskantoor B.V. is een notaris kantoor uit Schagerbrug. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 68478399.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis