Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Het Vierde Kind B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Het Vierde Kind B.V. uit Oosterhout.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Het Vierde Kind B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Het Vierde Kind B.V. is een notaris gevestigd in Oosterhout. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20155059.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.