Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Het Polderhuis B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat een overzicht van Het Polderhuis B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Het Polderhuis B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Het Polderhuis B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33228547.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.