error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Het Polderhuis B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier staat alles van Het Polderhuis B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het Polderhuis B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Het Polderhuis B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33228547.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Het Polderhuis B.V.
  • Herman Gorterstraat 27, 1077WE, Amsterdam
  • 020-6624100
Branche
Notaris
KVK
33228547
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1991
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen