Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Het Plaatje B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Het Plaatje B.V. uit Hulst. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Het Plaatje B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Het Plaatje B.V. is een notaris kantoor uit Hulst. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 21015073.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.