error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Het Notarieel Rijssen-Holten B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Het Notarieel Rijssen-Holten B.V. uit Rijssen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het Notarieel Rijssen-Holten B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Het Notarieel Rijssen-Holten B.V. is een notaris uit Rijssen. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59392061.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Het Notarieel Rijssen-Holten B.V.
Branche
Notaris
KVK
59392061
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-12-2013
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen