error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Het Notarieel Rijssen-Holten B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Het Notarieel Rijssen-Holten B.V. uit Rijssen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Het Notarieel Rijssen-Holten B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rijssen. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59392061.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Het Notarieel Rijssen-Holten B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Het Notarieel Rijssen-Holten B.V.
Branche
Notaris
KVK
59392061
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-12-2013
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen