error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Het Notarieel Kampen B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Het Notarieel Kampen B.V. uit Kampen.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Het Notarieel Kampen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Het Notarieel Kampen B.V. is een notaris uit Kampen. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64743071.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Het Notarieel Kampen B.V.
  • IJsseldijk 1, 8266AD Kampen
  • 038 3316633
Branche
Notaris
KVK
64743071
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-12-2015
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen