error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Het Notarieel Deventer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Het Notarieel Deventer B.V. uit Deventer.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Het Notarieel Deventer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Deventer. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8211308.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Het Notarieel Deventer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Het Notarieel Deventer B.V.
Branche
Notaris
KVK
8211308
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-11-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen