error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Het Molenhuis de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Het Molenhuis uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het Molenhuis of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Het Molenhuis is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24317248.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Het Molenhuis
Branche
Notaris
KVK
24317248
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-02-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen