Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Het laatste kunstje B.V. een goede partner.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alles van Het laatste kunstje B.V. uit Tilburg. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het laatste kunstje B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Het laatste kunstje B.V.

Het laatste kunstje B.V. is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56553412.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis