error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Het laatste kunstje B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Het laatste kunstje B.V. uit Tilburg.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Het laatste kunstje B.V.

Het laatste kunstje B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Tilburg. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 56553412.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het laatste kunstje B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Het laatste kunstje B.V.
  • Vierwindenlaan 34, 5037MP, Tilburg
  • 013 4634361
Branche
Notaris
KVK
56553412
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen