error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Het laatste kunstje B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Het laatste kunstje B.V. uit Tilburg.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Het laatste kunstje B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Het laatste kunstje B.V. is een notaris gevestigd in Tilburg. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56553412.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Het laatste kunstje B.V.
  • Vierwindenlaan 34, 5037MP Tilburg
  • 013 4634361
Branche
Notaris
KVK
56553412
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen