Is Het Jaagpad B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Het Jaagpad B.V. uit Hilversum.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Het Jaagpad B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Het Jaagpad B.V. is een notaris uit Hilversum. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34103129.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.