Is Het Heksenhuis B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Het Heksenhuis B.V. uit 's-Heerenberg.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Het Heksenhuis B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Het Heksenhuis B.V. is een notaris kantoor uit 's-Heerenberg. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09077599.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.