error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Het Heksenhuis B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Het Heksenhuis B.V. uit 's-Heerenberg.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het Heksenhuis B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Het Heksenhuis B.V. is een notaris kantoor uit 's-Heerenberg. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09077599.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Het Heksenhuis B.V.
  • Stokkumseweg 65, 7041BV 's-Heerenberg
  • 0314-667454
Branche
Notaris
KVK
09077599
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-03-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen