error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Het Heksenhuis B.V. een juiste partner. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Het Heksenhuis B.V. uit 's-Heerenberg. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Het Heksenhuis B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Heerenberg. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09077599.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het Heksenhuis B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Het Heksenhuis B.V.
  • Stokkumseweg 65, 7041BV, 's-Heerenberg
  • 0314-667454
Branche
Notaris
KVK
09077599
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-03-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen