error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Het Flesse Veer B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alle informatie van Het Flesse Veer B.V. uit Vlissingen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het Flesse Veer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Het Flesse Veer B.V. is een notaris kantoor uit Vlissingen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22040572.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Het Flesse Veer B.V.
Branche
Notaris
KVK
22040572
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen