error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hermus Notaris de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Hermus Notaris uit Son en Breugel.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Hermus Notaris is een notaris gevestigd in Son en Breugel. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17276297.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hermus Notaris of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Hermus Notaris
Branche
Notaris
KVK
17276297
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen