error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hermus Notaris de ideale notaris voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van Hermus Notaris uit Son en Breugel. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hermus Notaris of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Hermus Notaris is een notaris gevestigd in Son en Breugel. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17276297.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Hermus Notaris
Branche
Notaris
KVK
17276297
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen