error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30209675.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.
Branche
Notaris
KVK
30209675
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-11-2005
Medewerkers
99

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen