error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Hendriks & Fleuren Zuyd Notarissen een juiste keuze. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Hendriks & Fleuren Zuyd Notarissen uit Heerlen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hendriks & Fleuren Zuyd Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Hendriks & Fleuren Zuyd Notarissen is een notaris kantoor uit Heerlen. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14105067.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Hendriks & Fleuren Zuyd Notarissen
Branche
Notaris
KVK
14105067
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
22

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen