error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Hendrici Futurum B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Hendrici Futurum B.V. uit Nijmegen.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hendrici Futurum B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Hendrici Futurum B.V. is een notaris gevestigd in Nijmegen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09105126.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Hendrici Futurum B.V.
  • Prins Bernhardstraat 1, 6521AA, Nijmegen
  • 024-3828384
Branche
Notaris
KVK
09105126
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen