error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hendrici Futurum B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Hendrici Futurum B.V. uit Nijmegen.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hendrici Futurum B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Hendrici Futurum B.V. is een notaris kantoor uit Nijmegen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09105126.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Hendrici Futurum B.V.
  • Prins Bernhardstraat 1, 6521AA Nijmegen
  • 024-3828384
Branche
Notaris
KVK
09105126
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen