Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Henanko B.V. een goede partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Henanko B.V. uit Zevenbergen.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Henanko B.V. is een notaris uit Zevenbergen. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20074812.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Henanko B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.