error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Hellema Notaris B.V. een goede keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alles van Hellema Notaris B.V. uit Dokkum. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hellema Notaris B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Hellema Notaris B.V. is een notaris uit Dokkum. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1089044.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Hellema Notaris B.V.
Branche
Notaris
KVK
1089044
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2000
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen