error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Hellema Notaris B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Hellema Notaris B.V. uit Dokkum.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Hellema Notaris B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Dokkum. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01089044.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hellema Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Hellema Notaris B.V.
Branche
Notaris
KVK
1089044
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2000
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen