error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen uit Almere.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Almere. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32165574.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
32165574
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen