error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen een juiste partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen uit Almere. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen is een notaris uit Almere. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32165574.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
32165574
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen