error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is HELDER/notarissen BV het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over HELDER/notarissen BV uit Eindhoven.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? HELDER/notarissen BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over HELDER/notarissen BV

HELDER/notarissen BV is een notaris uit Eindhoven. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70074348.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

HELDER/notarissen BV
Branche
Notaris
KVK
70074348
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-11-2017
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen