Is HELDER/notarissen BV het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over HELDER/notarissen BV uit Eindhoven.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? HELDER/notarissen BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

HELDER/notarissen BV is een notaris uit Eindhoven. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70074348.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.