error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is HELDER/notarissen BV de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van HELDER/notarissen BV uit Eindhoven. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over HELDER/notarissen BV

HELDER/notarissen BV is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70074348.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? HELDER/notarissen BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

HELDER/notarissen BV
Branche
Notaris
KVK
70074348
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-11-2017
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen