error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is HELDER/not. een goede partner. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van HELDER/not. uit Eindhoven. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? HELDER/not. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

HELDER/not. is een notaris uit Eindhoven. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59202793.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

HELDER/not.
Branche
Notaris
KVK
59202793
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
06-11-2013
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen